Zonnig ZomerFeest in Overvecht

Het was een prachtig begin van de zomer, het ZomerFeest van Socius en Welkom in Utrecht op zondag 2 juli op de Einsteindreef in Overvecht waar in totaal zo’n 150 gasten kwamen. De bezoekers genoten van een lekker zonnetje, kletsten met bewoners van het azc, de bewoners van de flat ertegenover en tientallen andere gasten uit de wijk Overvecht. Er was een heerlijke barbecue, er werd gesjoeld en gekorfbald en er konden vragen worden gesteld over activiteiten aan diverse informatie-tafeltjes.

Stichting Al Amal maakte de nodige contacten met nieuwkomers. DJ talenten Mohammed en Begüm van Cultuurspot Overvecht draaiden muziek, waarop wat mensen van New Neighbours Utrecht een Dabke (Arabische volksdans) dansten. Kinderen konden springen op het springkussen van Wijk&co Overvecht Zuid.

Mohammed Saiah trok de kar voor Socius. Turkse supermarkt Meltem Plaza sponsorde een groot deel van de barbecue. Geweldig!!

Super ook al die vrijwilligers die hielpen… Chapeau!
De credits voor de foto’s zijn voor Beaudine van Dijk

Ook een feest organiseren voor of met vluchtelingen? Mail naar info@welkominutrecht.nu